ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κάθε μεγάλη εταιρεία έχει ένα παρελθόν, παρόν και μέλλον

To CitisSafe αποτελεί σήμερα μια δυνατή επιλογή σε θέματα ασφαλείας.

Εδώ και πολλά χρόνια τοποθετούμε και συντηρούμε με μεγάλη επιτυχία συστήματα ασφαλείας και διαθέτουμε τη τεχνογνωσία για να λύσουμε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα και αν αντιμετωπίσετε.

Δραστηριοποιούμαστε στην εμπορία, τοποθέτηση έξυπνων ηλεκτρονικών συστημάτων, αυτοματισμών και υπηρεσιών ασφαλείας όπως:

 • Συστήματα συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας
 • Κλειστά κυκλώματα καταγραφής & παρακολούθησης / CCTV
 • Υπηρεσίες Κέντρου Λήψης Σημάτων, Ελέγχου & Συντονισμού
 • Υπηρεσίες Συντήρησης
 • Πυρασφάλεια
 • Tεχνολογικός Εξοπλισμός

 

To CitisSafe αναλαμβάνει τις εξειδικευμένες ανάγκες της επιχείρησής σας και προσφέρει λύσεις σεβόμενη τις ιδιαιτερότητες της.

Οι λόγοι που καταστήματα, φαρμακεία, κοσμηματοπωλεία, εταιρίες, σούπερ μάρκετ, αποθήκες και βιομηχανικές εγκαταστάσεις αποτελούν από τους πλέον ευάλωτους κλάδους που οφείλουν να λαμβάνουν υψηλά μέτρα προστασίας, είναι:

 • Η διατήρηση μεγάλων αποθεμάτων στις αποθήκες των καταστημάτων
 • Η έκθεση προϊόντων υψηλής ζήτησης, εύκολα προσβάσιμων τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος
 • Η πλήρης απουσία συσκευασιών των εμπορευμάτων που εκτίθενται εντός του χώρου
 • Η διατήρηση μεγάλων χρηματικών ποσών σε χρηματοκιβώτια και στην ταμειακή εντός του καταστήματος
 • Η αποθήκευση μεγάλου όγκου και υψηλής αξίας εμπορευμάτων, πρώτων υλών και μηχανημάτων
 • Η προσωρινή φύλαξη εμπορεύματος στον περιβάλλοντα συνήθως μη προστατευμένο χώρο
 • Η σημαντικότητα ύπαρξης συστήματος περιορισμού πρόσβασης εξαιτίας της απασχόλησης συχνά εναλλασσόμενου και εποχιακού προσωπικού
 • Η αναγκαιότητα επιβολής ασφαλών συνθηκών φύλαξης βάσει ISO
 • Η αλόγιστη ζημία σε περιπτώσεις απώλειας εμπορεύματος
 • Η εύκολη προσβασιμότητα των συγκεκριμένων χώρων λόγω της κεντρικής τοποθεσίας τους στα μεγάλα οδικά δίκτυα
 • Η μεγάλη επισκεψιμότητα στις ώρες αιχμής
 • Τα καταστήματα είναι αντιμέτωπα με τη συνεχή αύξηση των κρουσμάτων διαρρήξεων, ολικών και μερικών κλοπών (shop-lifting) και του μεγαλύτερου κινδύνου των ένοπλων ληστειών.
 • Η αρχειοθέτηση σημαντικών εγγράφων και ευαίσθητων δεδομένων
 • Ο ενδεχόμενος κίνδυνος πυρκαγιάς εξαιτίας κάποιου ατυχήματος
 • Η αλόγιστη ζημία σε περιπτώσεις απώλειας των σημαντικών εταιρικών εγγράφων
 • Η ευρεία πρόσβαση του προσωπικού σε αρχεία και χώρους, η οποία συνιστά την αναγκαιότητα ενός συστήματος περιορισμού πρόσβασης
 • Η ύπαρξη συγκεκριμένου ωραρίου λειτουργίας, η οποία επιτρέπει τον προγραμματισμό επίθεσης/ κακόβουλων ενεργειών

 

To CitisSafe μελετά κάθε χώρο, εξετάζει κάθε σας ανάγκη και σας προτείνει λύσεις στα μέτρα σας. Όλα μας τα συστήματα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας. Στην εταιρία μας προσφέρουμε πιστοποιημένες υπηρεσίες βάσει των προτύπων ISO 9001, ISO 27001 & ΟΗSAS 18001, διασφαλίζοντας όχι μόνο την αποτελεσματικότητά μας σε επίπεδο λειτουργίας αλλά και την αξιοπιστία μας για την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε.

 

Η σύνδεση του συστήματος συναγερμού σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων

Σε μια εποχή που η εγκληματικότητα συνεχώς αυξάνεται η ανάγκη προστασίας της ζωής και της περιουσίας μας είναι απαραίτητη. Ο συναγερμός σας προστατεύει μέχρι έναν βαθμό, τίποτα όμως δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εξυπηρέτηση του Κέντρου Λήψης Σημάτων που ξαγρυπνά όλο το 24ωρο για εσάς.

Υπηρεσίες Φύλαξης

Με την υπηρεσία αυτή, υπάρχει πλήρης, ενδελεχής και διαρκής έλεγχος όλων των φυλασσόμενων χώρων της αρμοδιότητας κάθε φύλακα, όχι μόνο για τις περιπτώσεις απειλής, αλλά και για την συνεχή αξιολόγηση των υφιστάμενων μέσων προστασίας του χώρου, όπως σύστημα ασφαλείας, εισόδους, περιφράξεις και πυροσβεστικά μέσα.

Ο σχολαστικός έλεγχος εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, πραγματοποιείται από ένα αξιόπιστο, υπεύθυνο, εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, με νόμιμη άδεια security και συνεχή επιμόρφωση στις πιο σύγχρονες διαδικασίες στατικής φύλαξης, ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις ολοένα αυξανόμενες μορφές κινδύνου.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η ομαλή και απολύτως ασφαλής λειτουργία του υπό φύλαξη χώρου, της έλευσης οχημάτων, προσωπικού, επισκεπτών και εμπορευμάτων, κατά περίπτωση.

Συνοπτικά, σε περίπτωση κινδύνου, μέσω της Στατικής φύλαξης ενημερώνεται το 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων, η Άμεση Δράση (για περιστατικά που δεν υπάρχει δυνατότητα επέμβασης), η πυροσβεστική υπηρεσία (σε συμβάν πυρκαγιάς) και οι αρμόδιοι του κτιρίου.

Οι φύλακες φροντίζουν για την κάλυψη του συμβάντος με πλήρη ενημέρωση και αναφορά, ενώ ταυτόχρονα αποκαθιστούν την ηρεμία στον χώρο.

Τέλος, ενημερώνονται όλοι οι υπεύθυνοι για την εξέλιξη και το πέρας του συμβάντος ενώ διατηρείται βιβλίο συμβάντων όπου καταγράφεται και αρχειοθετείται λεπτομερώς το γεγονός.

 

Υπηρεσίες Άμεσης Επέμβασης

Η DWWC ολοκληρώνοντας την υπηρεσία του Κέντρου Λήψης Σημάτων και συμπληρωματικά με αυτήν, σε περίπτωση διάρρηξης, εκτός από την τηλεφωνική ενημέρωση της Αμέσου Δράσης, των ιδιοκτητών, και των τηλεφώνων βοήθειας, σε συνεργασία με την DSG Security ειδοποιεί άμεσα επανδρωμένο όχημα το οποίο αποστέλλεται στο χώρο παραβίασης, αφού έχει την πληροφόρηση από τον χειριστή το 24ωρου κέντρου λήψης σημάτων για το ποιο τμήμα/ζώνη του ασφαλιζόμενου χώρου παραβιάστηκε.

Ανάλογη διαδικασία πραγματοποιείται σε περίπτωση ενέδρας, (προσωπικής απειλής), όπου ο χρήστης/ιδιοκτήτης του συστήματος πατώντας το ειδικό button, ενημερώνει σιωπηλά τo 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων δίνοντας σήμα κινδύνου ιδιαίτερου χαρακτήρα, για απειλή της ανθρώπινης ζωής.

Στις περιπτώσεις αυτές, αλλά και σε μεμονωμένη περίπτωση που ο ιδιοκτήτης ζητήσει από την DWWC έκτακτο έλεγχο για λόγους ασφάλειας κάποια συγκεκριμένη ώρα της νύχτας, (π.χ. παράξενοι θόρυβοι, ασυνήθιστη κίνηση εξωτερικά κ.α.), αποστέλλεται Άμεση Επέμβαση με ειδικά εξοπλισμένα οχήματα και εκπαιδευμένο προσωπικό.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, είναι η σύνδεση του χώρου με το Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Εφόσον διαπιστωθεί παραβίαση, το προσωπικό ασφαλείας θα παραμείνει στο χώρο μέχρι την άφιξη της Ελληνικής Αστυνομίας και των υπευθύνων του κτιρίου, ώστε να αποτραπεί περαιτέρω παραβίαση και να γίνει ολοκληρωτικός έλεγχος του κτιρίου.

Yπηρεσίες Συντήρησης

Το CitisSafe αναλαμβάνει τον περιοδικό έλεγχο και την συντήρηση του συστήματος ασφαλείας, έτσι ώστε το σύστημα να λειτουργεί ομαλά χωρίς ψευδείς συναγερμούς ή άλλες δυσλειτουργίες.

 

Αναγκαία η ολοκληρωμένη προληπτική συντήρηση

Απαραίτητη για την σωστή λειτουργία του συστήματος ασφαλείας που έχετε επιλέξει είναι η συντήρησή του. Σκόνη, υγρασία, διακυμάνσεις στην παροχή ισχύος, ποντίκια, έντομα ή ζωύφια και πολλά άλλα είναι παράγοντες που επηρεάζουν τον βαθμό ετοιμότητας του.

Επιλέξτε την προληπτική τους συντήρηση για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι επισκέψεις στον χώρο σας (ανάλογα με το μέγεθος, τον αριθμό των διαφορετικών συστημάτων σας και τις συνθήκες του περιβάλλοντος σας) εξασφαλίζουν την άρτια και αδιάλειπτη λειτουργία του συνολικού εξοπλισμού.

Φθαρμένες μαγνητικές επαφές και εξαντλημένες μπαταρίες του κέντρου συναγερμού και της σειρήνας, είναι τα μέρη του συστήματος συναγερμού σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου που χρειάζονται τακτικό έλεγχο και αντικατάσταση. Κατά την επίσκεψή μας, θα κάνουμε έλεγχο του συστήματος και θα σας προτείνουμε την αντικατάσταση μπαταριών, την αλλαγή επαφών και επισκευή άλλου εξαρτήματος ή μικρο-υλικών που είναι αναγκαίο.

Προστατέψτε την περιουσία και την οικογένειά σας!

Επιλέξτε  ΣΗΜΕΡΑ  αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας....

 

Εγκατάσταση και υποστήριξη

To CitisSafe προσφέρει εξειδικευμένη & ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Περισσότερα

* Οι Υπηρεσίες Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας προς το παρών ισχύουν μόνο για το Λεκανοπέδιο Αττικής

ΔHλωση ενδιαφEροντος

Αποστολή δήλωσης...

Ο Server παρουσίασε πρόβλημα

Η δήλωσή σας στάλθηκε με επιτυχία

Η Εταιρεία

Επικοινωνία

ΕγγραφΗ στο newsletter

Μισό!

Κάτι πήγε στραβά!

Δοκιμάστε ξανά.

ΟΚ

2015 © CitisSafe / All Rights reserved.