ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ / CCTV

Η γνώση και η εμπειρία του CitisSafe, σε συνδυασμό με τα πλέον τεχνολογικά και παγκοσμίως αξιόπιστα προϊόντα που διαθέτει, εγγυάται λύσεις που προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες, ακόμα και στις πλέον απαιτητικές προδιαγραφές συστημάτων παρακολούθησης και καταγραφής.

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ή αλλιώς CCTV (Closed Circuit Television)
είναι ένα σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής εικόνας και ήχου.

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε κάμερες ασφαλείας και συστήματα παρακολούθησης CCTV παντός τύπου, κρυφές κάμερες, ασύρματες κάμερες, διαδικτυακές κάμερες IP, κάμερες dome ή bullet, κάμερες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, καταγραφικά αναλογικά, ψηφιακά καταγραφικά DVR και όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα για την σωστή λειτουργία ενός πλήρους συστήματος κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης CCTV.

Τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης είναι απαραίτητα για την παρακολούθηση και εποπτεία των χώρων σας, προσφέροντας σας τον απόλυτο έλεγχο ακόμα και από απόσταση, μέσω εφαρμογής. Η πρόσβαση στη live εικόνα της κάμερας μπορεί να γίνει από φορητές συσκευές  iOS (iPhone, iPad) smartphone και Android, από Τablet η τον Η/Υ.

Η μεγαλύτερη ανάλυση που μπορεί να προσφέρει το συμβατικό αναλογικό CCTV είναι 960H (960x576), μόλις η μισή από την ανάλυση 720p (1280x720) ή μόλις το 1/4 από την ανάλυση 1080p (1920x1080) των προγραμμάτων HD της ψηφιακής τηλεόρασης.

Στo CitisSafe προτείνουμε πιστοποιημένα συστήματα CCTV & κάμερες ασφαλείας σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, ISO 9001, πρότυπα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία  OHSAS 18001 και με το διεθνές πρότυπο ISO 27001:2013 για την ασφάλεια των πληροφοριών. Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρίες πανελλαδικά η οποία διαθέτει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ΣΔΑΠ - ISMS).

Προστατέψτε την περιουσία και την οικογένειά σας!

Επιλέξτε  ΣΗΜΕΡΑ  αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας....

 

Εγκατάσταση και υποστήριξη

To CitisSafe προσφέρει εξειδικευμένη & ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Περισσότερα

* Οι Υπηρεσίες Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας προς το παρών ισχύουν μόνο για το Λεκανοπέδιο Αττικής

ΔHλωση ενδιαφEροντος

Αποστολή δήλωσης...

Ο Server παρουσίασε πρόβλημα

Η δήλωσή σας στάλθηκε με επιτυχία

Η Εταιρεία

Επικοινωνία

ΕγγραφΗ στο newsletter

Μισό!

Κάτι πήγε στραβά!

Δοκιμάστε ξανά.

ΟΚ

2015 © CitisSafe / All Rights reserved.